Home/

Over ons

Soner Facility is een vakkundige en professionele bedrijf dat klaar staat voor de particuliere en zakelijke schoonmaakbranche. Wij zien het als een uitdaging om een prachtige uitstraling te geven aan uw huis of kantoor. Soner Facility is een jong en klein bedrijf met een flexibele en efficiƫnte werkwijze centraal staat. U kunt met ons direct schakelen zonder tussenkomst van overbodige vergaderingen of afspraken. Heeft u specifieke wensen over de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden? Geen probleem! Wij denken met u mee en met onze flexibele werkwijze zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden worden aangepast aan uw eigen situatie.

Bent u voor schoonmaak en onderhoud van uw huis of bedrijfspand op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en efficiƫnt schoonmaakbedrijf? Zoekt u dan niet verder, wij zijn de vakkundige en professionele schoonmaakbedrijf voor particulier en zakelijk! Van Interieurreiniging tot glasbewassing, van sanitair reiniging tot vloeronderhoud, u kunt bij ons terecht voor diverse schoonmaakdiensten.

Wilt u kennismaken en een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan een afspraak via 06 100 77 475 of info@sonerfacility.nl

Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema gerealiseerd. Aan loze beloftes heeft u immers niets. Soner Facility is een klein maar betrouwbaar schoonmaakbedrijf, neem contact op en ervaar het zelf. U kunt ook gebruik maken van het contact formulier op de contact pagina van onze website, wij streven ernaar om alle mails binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Referenties

Wij zijn een jong bedrijf maar hebben in de afgelopen periode bewezen dat we over de juiste vakkundige kennis beschikken om diverse grote klanten te bedienen. Hieronder vindt u enkele recente projecten die door ons zijn uitgevoerd.

> Goes Handling Centre